|  ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ   |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ   |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  | SITEMAP  |         
ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΟΝΗΣ & ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΠΥΛΩΝΕΣ
NEON
ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ & ΞΥΛΙΝΕΣ
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ & ΜΟΥΣΑΜΑ
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
PLEXIGLAS ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
 


Λίγα λόγια για εμάς.

Η Εταιρεία Gramma Center ξεκίνησε το 2000 κάνοντας παραγωγή διαφήμισης εξωτερικού χώρου. Από τότε, ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας και έχοντας γνώση για κάθε τι που αφορά τη δουλειά μας, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τεράστια ποικιλία πρωτοποριακών υπηρεσιών.

Σφραγίδες ξύλινες και αυτομελανώμενες με την καλύτερη απόδοση και παράδοση στο χώρο σας.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, είναι κάποιες απο τις υπηρεσίες που παρέχουμε με άριστη ποιότητα και ευελιξία έχοντας πάντα ως πρώτο μας μέλημα μια δημιουργική και ξεχωριστή παρουσία.

Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να ξεχωρίζουν και τα προϊόντα τους να φτάνουν στην κορυφή. Αυτό το έχουμε πετύχει, γεγονός που φαίνεται από τις σχέσεις που έχουμε μαζί τους, μερικές εκ των οποίων ξεπερνούν τα δέκα χρόνια. Χτίζοντας στέρεες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αντιλαμβανόμενοι απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι ανταποκρινόμαστε στους χρόνους που επιθυμούν χωρίς καθυστέρηση, και κυρίως χωρίς η ποιότητα να γίνεται δευτερεύον παράγοντας.

Λίγα λόγια για τη δουλειά μας

Κατασκευάζουμε φωτεινές επιγραφές μονής και διπλής όψεως. Ηλεκτρονικές επιγραφές από Led, ανάγλυφα γράμματα από μέταλλο, ανοξείδωτο και plexiglas. Κατασκευές neon, ψηφιακές εκτυπώσεις, αυτοκόλλητα γράμματα, film αμμοβολής, πανό και banners διαφημιστικών εκδηλώσεων.

Έχοντας επενδύσει σε συνεργασίες με νέα τεχνολογία (ηλεκτρονικός παντογράφος / router) έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε ανάγλυφα και τρισδιάστατα σχέδια που θα αναδεικνύουν την επιχείρηση & τα προϊόντα που θέλετε να προβάλλετε.

Οι ιδέες σας ; είναι σε εμάς υλοποίηση

Είναι γνωστό ότι ο χώρος της διαφήμισης προωθεί τις ειδικές κατασκευές, όπως κατασκευές από plexiglas, επιγραφές μοριακού φωτισμού, ακόμα και ξύλινες παραδοσιακές επιγραφές.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι γνωστών εταιριών, εγγυημένα για την ανθεκτικότητα τους και το μεγάλο εύρος των εφαρμογών τους. Το έμπειρο προσωπικό μας, με μεράκι και σεβασμό στον πελάτη, βρίσκεται δίπλα σας σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής κι αν βρίσκεστε. Υποστήριξη υπηρεσιών και μετά την πώληση.

Δυνατότητα επισκευής στην παλιά σας επιγραφή.